Shabby Chic - sisustusaskartelukurssi

Olin tänään aivan ihanalla kurssilla!!! Kyseessä oli Sinellin kautta löytynyt todella ihana ja inspiroiva, Shabby Chic - sisustusaskartelukurssi, jonka vetäjinä toimivat Lovely Whiten sisustusintoilijat, Kristina ja Sanne. Iloinen suomen ja ruotsin kielen sekoitus alkoi heti alusta asti, kun käytiin läpi kurssin sisältöä. Kristina ja Sanne kertoivat ensin hieman taustojaan ja mitä illalle oli luvassa. Kuvassa näkyy muutama esimerkki, joita sai ihastella illan aikana. Huomaattehan myös jouluhaastessanikin nähty kuusi lasipurkissa. :)


Kuten kurssin nimi kertoo tyylinä oli rosoinen, valkoinen ja romanttinen ja tehdä sai kaikkea tägin, ruukun suojapussin, henkarisuojan ja jopa omien verhojen leimaamisen välillä. Ideoita oli vaikka millä mitalla ja lisää keksittiin kurssin edistyessä. Kolmetuntinen kurssi hujahti hetkessä, mutta onneksi kotiin lähtiessä oli paljon kivaa mukaan otettavaa.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana kurssi ja kotiin viemisten lisäksi mukaan jäi monta hyvää ideaa, joilla saakin taas tehtyä monta kaunista pakettia ja kivaa juttua omaan kotiin. Seuraava kurssi pidetään 13.11. ja jäljellä on vielä muutama paikka. Lisäinfoa saat Lovely Whiten nettisivuilta.

Tässä illan kuvasatoa...

Kurssilla oli paljon ihania leimoja mm. nämä numerot ja kirjaimet. Tägit ovat Sinellistä.

Näin niitä voi käyttää kotona. Jos pulloihin laittaisi numerot 1-4 ne voisivat toimia adventtikynttilöinä.

Äitini kävi ostamassa tätä ihanaa pellavanauhaa Sinellistä ja minä löysin ihanat Amor vincit omnia leimat kurssin valikoimasta. Sitten vain leimat kiinni akryyliblokkiin ja leimat vieri viereen nauhaan. Erittäin helppo ja monipuolinen idea!! Nauhaan voisi leimata Hyvää Joulua, Merry Christmas, Paljon Onnea, Vauvaonnittelut tai mitä tahansa muuta.

Kurssin suosituin sabluuna oli Hotel Paris Liége. Ystäväni, R, leimasi tällä tyynyliinoja ja jopa verhonsa. Ja minä mm. suojapussin, josta kuvia alla. Sabluunan alkuperä - Citymarketissa myyty ilmoitustaulu.

Myös Julglädje leima oli aivan ihana!!! Se oli tilattu netistä. Muistaakseni Ruotsista.

Tälläisen pussin tein ihan itse alusta asti. Tai no pohjamaalaus oli tehty etukäteen. Materiaalina on juuttikangas ja siihen vain leimattiin päälle tuo iki-ihana Paris teksti. Sitten hieman ompelua eli neljä saumaa ja taitokset ja valmista tuli. Käyttötarkoituksia on useita - kurssilla pussi toimi kukan suojaruukkuna, minä laitoin sinne öljypullon sekä balsamicon.

Tai voihan sitä käyttää vaikka tuikkuna, kun laittaa lasipurkin sisälle. Aika kiva, pehmeä valo.

Comments

  1. Hej ! Oli niin ihana tutstua ja tosi kauniit jutut teit kursilla... Huomasin miten inspiroivaa on pitää kursseja aikuisille, vähän erilaista kun koulussa...
    Toivotan sinulle ja äidillesi mukavaa joulunodottelua !
    Kraam
    Sanne

    ReplyDelete
  2. Mukavaa, että pidit kurssista! Tuo sinun ideasi leimata pellavanauhaa oli kyllä aivan mahtava. Myös juuttipussin käyttö kynttiläpussina oli hieno uusi idea :) Hienosti askartelemasi jutut sopivat kauniiseen kotiisi!
    Oikein mukavaa joulunodotusta sinulle ja äidillesi!
    t. Kristina

    ReplyDelete
  3. hei!kauniita tekeleitä ja aivan ihana tuo paris sabluuna..mistäköhän sellaisen voisi hankkia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! Joo, se oli koko illan suosituin sabluuna. Se on siis kuulemma alunperin ollut jossain ilmoitustaulussa, jota myytiin Citymarketissa. Niitä oli kurssilla kahta kokoa. Toinen oli tee laatikon kannessa. Eli revitty irti alkuperäisistä paikoistaan ja uudelleen käytetty näinkin luovasti. :)

      Delete
  4. Ihana blogi, ihania askarteluja. Tykkään. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Tytti! Lisää askarteluja luvassa koko marras- ja joulukuun ajan. Kyllähän mä muutenkin askartelen, mutta tietenkin tähän vuodenaikaan vähän vielä enemmän. :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts