Joulun aikaa, joulun taikaa haaste...

En millään malta odottaa enää yhtään kauempaa... Marraskuu on nyt korkattu ja jouluun ei ole enää niin pitkä aika kuin voisi luulla. Tänä jouluna blogissani on luvassa kaikenlaista kivaa ja toivonkin voivani jakaa joulumieltä oikein roppakaupalla - inspiraation, ideoiden ja hauskojen tarinoiden muodossa.
Luvassa on mm. raporttia suosittujen sisustuskauppojen sekä markkinoiden joulutunnelmasta, paljon DIY ideoita koristeluun, lahjoihin ja kortteihin sekä tietenkin, joulukalenteri. Mutta näistä lisää myöhemmin...

Ensin haluaisin kertoa omasta joulustani - lähinnä sisustuksellisessa mielessä. En oikein tiennyt miten lähestyä aihetta, mutta sitten ajattelin, että pieni jouluhaaste olisi kiva tapa kertoa omasta joulustani ja tietenkin saada tietää myös muiden suunnitelmista. :) Itse tykkään hirveästi sisustusblogeissa pyörivistä haasteista ja toivottavasti en ole ainoa...

Kotonani ei kuitenkaan vielä ole kauhean jouluista eli olen turvautunut kuvien kanssa Pinterestissä kokoamaani Christmas kansioon. Tietenkin voit käyttää tässä myös omia kuvia, jos niitä löytyy, vaikka viime vuodelta. Mitä tämä haaste sitten pitää sisällään...

"Joulun aikaa, joulun taikaa..." haaste toimii näin:
 
1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.
2. Jaa helppo ja hauska DIY joululahjaidea.
3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?
4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat?
5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/koristelussa?

Vain mielikuvitus on siis rajana ja tyyli on vapaa. Tiedän teidän olevan luovaa porukkaa... :) Kerrottuasi omasta joulustasi, laitathan haasteen eteenpäin kolmelle muulle bloggarille, jonka joulusta haluaisit tietää lisää.

Haluaisinkin sitten haastaa seuraavat ihanat naiset, koska en malta odottaa, että pääsen kurkistamaan heidän joulukoteihinsa. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä löytää ajan ottaa haaste vastaan!!

UUSI KUU
ESMERALDA'S
SHE'S GOT HERSELF A LITTLE PIECE OF HEAVEN

Ja tietenkin tässä ovat vielä omat vastaukseni...

1. Mustaa ja valkoista kotiani tulee piristämään perinteinen joulun punainen. En vain voisi kuvitella joulua ilman punaista. Kankaissa ja materiaaleissa suosin luonnon läheisyyttä - tekoturkista, pellavaa sekä juuttikangasta. Koristeissa näkyy pääosin hopeaa, seassa ripaus punaista ja luonnosta poimittuja käpyjä, havuja jne. Kuvat alla ovat Pinterestistä, mutta kuvaavat erittäin hyvin mitä tuleman pitää.


2. Valitsin nämä sydämet lahjaideakseni, koska minulla on tälläisiä melko samanlaisia, kaupasta ostettuja, ja tykkään niistä aivan hirveästi. Näitä voi tehdä kenelle vaan, teksti määrittelee minkälainen viesti on kyseessä. Minulla on esimerkiksi kolme erikokoista sydäntä, jotka muodostavat yhdessä viestin I LOVE YOU. Voit joko antaa sydämen tai sydämet lahjana tai käyttää niitä pakettien koristelussa.

Parasta? Ne on todella helppo tehdä. Tarvitset...
- Fimo massaa (saa esim. Sinellistä)
- sydän muotin tai minkä tahansa muun muotoisen muotin
- leimaustarvikkeet - leimasin sekä Stazon mustetta, joka tarttuu melkein pinnalle kuin pinnalle

Kaulitse massa ohueksi levyksi, paina muotilla kuviot (ihan kuin pipareita tehdessä) ja sitten vaan leimaat haluamasi kuvan, sanan, kirjaimen tms. sydämeen. Voit halutessasi pyöristää reunoja sormin (kuten kuvassa). Fimo massa on vähän muovailuvahan tuntuista ja se kuivuu itsestään yön yli eli ei tarvetta polttaa tuotoksia uunissa. Ja sitten onkin valmista!


3. Suosikkisisustuskauppani, erityisesti näin joulun alla, on Helsingin Tapanilassa sijaitseva Mosa Interiors. Valikoimassa on mm. Watt&Veken ihania joulutähtiä, joulupalloja ja muita koristeita on ylin kyllin ja tunnelma on niin lämmin ja jouluinen. Kannattaa ehdottomasti käydä piipahtamassa!

4. Rakastan pakettien paketoimista ruskeaan paperiin ja koristeena on ihana käyttää kakkupaperia. Herkkä ja romanttinen paketti viimeistellään kauniilla nauhalla.                                                                        

 5. Ennustajaeukon lasipalloon katsottuani, ennustan, että tämän joulun hitti tulee olemaan lasipurkissa oleva pieni kuusi. Omaan kotiini tulee ainakin tälläinen, entäs teille?!
 

Comments

Popular Posts