Nyt se päätös on tehty...

...ja uusi tammen värinen ruokapöytä on paikallaan! Ensimmäinen päivä kotona työmatkan jälkeen ja meikäläinen oli heti aamulla kärppänä lähdössä Ikeaan. Onneksi on loma! :) Iskä yritti vielä sekoittaa päätäni Ikeassa ja kysyi aionko tosiaan ottaa puunvärisen pöydän enkä valkoista?! Onneksi pysyin päättäväisenä ja tein niinkuin olin S:n kanssa sopinut. Enkä voisi olla tyytyväisempi. S ehti kyllä jo valittaa valkoisista tuoleista, mutta ne ovat nyt ainakin toistaiseksi jäämässä. Ainakin siihen asti kunnes päätän ostaa ne Kodin1:sen Bess-tuolit. Ha hah!


Uusi pöytä on modernimpi kuin entinen ja tilaa on nyt olohuoneessa todella paljon enemmän kuin ennen, kun sieltä puuttuvat sekä puinen sohva, että ovaalin muotoinen pöytä. Löysin vertailukohdaksi kuvan, jossa on vielä tuo pieni valkoinenkin pöytä. Sen paikalla on nyt tuo kukkahylly ja paljon tilaa, ilmaa. Palmu joutui tänään roskikseen, kun siinä oli ehkä seitsemän lehteä jäljellä. Oops! Joku oli tainnut unohtaa kastella sitä.



Suursiivous jatkuu huomenna. Ihana tapa viettää lomaa, vai mitä?! Ha hah! Jotenkin vaan haluan ympärilleni nyt tilaa ja tilan tuntua. Puhtaita pintoja ja keväisiä värejä. Äiti toi onneksi pääsiäisen tähänkin kotiin antamalla minulle helmililjoja ja ne saivat kaverikseen keltaisen H&M Homen kynttilän. Täytynee laittaa myös keltaista vähän tuonne sohvalle, että saadaan vähän väriä sinnekin päähän huonetta. Lisää kuvia siis tulossa huomenna. Nyt kuitenkin jätän teidät näihin tunnelmiin ja lähden suunnittelemaan olohuoneen tyynyjen vaihtoa. Ihanaa pääsiäisviikon jatkoa! 

Comments

Popular Posts