Tunnustus...

Syksyn pimeyden ja sateen unohtaa kyllä aina, kun tulee tänne blogimaailmaan katselemaan mitä on taas tapahtunut. Saa lukea muiden upeiden bloggareiden tarinoita ja ihan täällä omassa blogissanikin on tapahtunut aivan ihania juttuja viime aikoina...
 
Monet uudet lukijat ympäri maailman ovat löytäneet tiensä tähän suuntaan ja vanhatkin ovat jatkaneet juttujeni seuraamista. Kiitos siitä kaikille!! Tykkään niin kovasti tästä blogin kirjoittamisesta, että on ihanaa huomata ihmisten ottaneen sen omakseen. Olen siitä todella iloinen, otettu ja onnellinen.
 
Sen lisäksi sain Elsass blogista Ikea haasteen ja nyt Jenna Pieni Onnenpesä blogista on antanut I LOVE YOUR BLOG -tunnustuksen minun ikiomalle pikku blogilleni. Kiitos Jenna, todella ihana yllätys ja lämmittää varmasti pitkään mieltä!

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait.

2. Anna tunnustus viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi Post it- lappu ja liitä se blogiisi

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka sen onkin kerrottu vain Post it-lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
 
 
Osa näistä superbloggareista on varmasti saanut tämän tunnustuksen jo muiltakin, mutta halusin kuitenkin jakaa tämän kunnian omille suosikeilleni:
 
 
Laitan tämän vielä tänne loppuun. Löysin sen juuri Pinterestistä ja se kuvasti niin hienosti tätä tämän hetkistä fiilistä...
 
 

Comments

  1. Kiitos, Elisa, kauniista sanoista! Blogimaailma on täynnä ihania ja sydämellisiä ihmisiä, kuten Sinä.

    ReplyDelete
  2. Kiitos Elisa ♥
    Kirjoitit niin kauniin kommentin blogiini kun kerroit tunnustuksesta. Sait mut tosi iloiseksi :)

    ReplyDelete
  3. Olen aivan unohtanut kiittää tunnustuksesta, joten Kiitos!! Tunnustuksia on aina yhtä ihana saada. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts